Start Uppåt

Kurser
Kurser Privata Kalendarium

Jag anordnar kurser i raku. Dels egna kurser dels till andra studieförbund med keramikkurser. Bränningarna sker vid min ateljé och jag tar emot ca 10 personer åt gången. 

Jag har kvällskurser i keramik i min verkstad. Vi arbetar i stengodslera. Ca 8 personer åt gången och det pågår 12 veckor. Varje termin avslutas med en rakubränning.

 För den som vill lära sej dreja har jag enskild undervisning. Efter fem dagar kan man dreja sina egna muggar. I priset ingår omedelbar handledning, lera, glasyr och bränning.

Under vårar anordnar jag betongkurser som sträcker sej över en helg. Där arbetar man med trädgårdsskulpturer, krukor, fågelbad och trädgårdsplattor.

Jag anordnar events för företag med rakubränningar. Där väljer man på färdigdrejade krukor eller kakelplattor som man sedan själv glaserar. Bränningen är ett lagarbete och kräver eftertanke och struktur. Kaffe med hembakat bröd ingår.

För den som vill lära sej mer om glasyrer och tillverkning av glasyr anordnar jag gärna föreläsningar. Gärna för ledare i keramikkurser.

Pågående kurser

Rakukurs för Medborgarskolan, 5 gånger start 20 september 2004. Tel 779 85 30
Kakelkurs för Studieförbundet vuxenskolan två helger, 9 & 10 okt samt 30 okt. Tel 774 17 65
Keramikkurs tisdagar 19.00 - 21.30, egen regi. Fulltecknad
Keramikkurs onsdagar 19.00 - 21.30, egen regi. Fulltecknad
 

 

Skicka e-post till max@maroni.se med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.
Senast ändrad: 01 juni 2004